8/25/2013

how are you?

Mám sa zmiešane.
Veľmi super, lebo je tu úžasne, veľmi smutne, lebo presne o dva týždne odchádzam a veľmi super, lebo sa teším domov.

Úplne si užívam každý moment. Všetko sa mi zdá neuveriteľne vzácne. Intenzívne vnímam to, ako plynie čas. Momenty sa mi zdajú dlhé, keď sa však vzdialia, vidím ich len ako blikajúce spomienky, minúty kratšie ako sekundy, nejasné tváre a niekoľko náhodných viet, ktoré som si zapamätala.
Pristihla som sa, že v tieto dni veľa premýšľam. Hlavne nad tým, ako som sa zmenila a čo to bude znamenať, keď sa vrátim na Slovensko. Nemyslím len to, že po tomto lete milujem zvieratá a brokolicu. Cítim sa inak. Novo. V dobrom. Myslím. :)

Každopádne, najlepšia skúsenosť môjho života (aspoň zatiaľ). Do smrti budem vďačná.



Minulý týždeň?
Bola som prvýkrát v živote na horore v kine. A milujem naše filmové večery s Marthou a Jonathanom, prípadne s Mandie a Stevenom - to sú ďalší dvaja ľudia, ktorých som si neskutočne obľúbila. A mám prvú vec z Victoria's Secret! :D (asi aj poslednú :D) College group, to je klasická streda, predtým som bola na najamerickejšej večeri so Stevenom a Aaronom, to znamená fried chicken, mashed potatoes, biscuits, baby carrots, sweet potato so škoricou a samozrejme ani polovicu z toho som nezjedla, ale bolo to úplne mňam. V sobotu večer sme šli von, dali si zmrzlinu (blizzard strawberry cheesecake, prečo ju nemáme na Slovensku?!) a šli si zahrať bowling. To bol dokonalý večer. Cestou na bowling sme sa v aute s Kelsey bavili, ako ona strašne nevie hrať a ako som ja dávno nehrala a asi to tiež bude bieda. Tak sme si vymysleli, že nahovoríme chalanom, že som to nikdy nehrala, lebo na Slovensku vôbec nemáme bowling. :D Ak ma dobre poznáte, tak viete, ako strašne ale strašne neviem klamať. :D Tak sa toho ujala Kelsey. Chlapci zlatí mi ukazovali ako sa to hrá, ja som sa len smiala a cítila strašne zato ako ich ogabávame. :D Potom, keď som skončila ako tretia najlepšia a chválili ma, že som prirodzený talent, som sa trpko priznala. Veľa sme sa nasmiali. Najúžasnejší sú! Len som trochu blbá. Ťahala som so sebou 50kilovú zrkadlovku a kartu som nechala v laptope. Ha. Takže spomienky na bowling len v mojej hlave. :/

Nedele, aj keď sú to vždy najvyčerpávajúcejšie dni, sú moje obľúbené. Dnes v zhromku som mala niekoľko úžasných rozhovorov. Jeden z nich s mladou ženou, ktorá mi povedala niečo, čo vystihlo presne to, čo teraz prežívam. - Pred niekoľkými rokmi som cestovala do rôznych štátov. Nemecko, Belgicko,...vždy som tam strávila len krátky čas a bolelo ma, keď sa mi stali ľudia blízkymi a ja som musela zakaždým odísť. Potom som pochopila, že niekedy nám Boh posiela do života ľudí len na krátke obdobie. Aby sme ich o niečo obohatili a oni obohatili nás. Aj keby si sa sem už nikdy nevrátila, je isté, že každý človek niečo zanechal v tvojom srdci. -
Presne. Objala ma a ja som plakala.

Dnes poobede: Kúpali sme sa, smiali sa, bláznili sa, robili si zle, jedli domácu zmrzlinu, hojdali sa. Prišla k nám moja prvá americká rodina. :) 

Martha, Owen a Jonathan

Swagolicious Bethany

Jonathan, Owen a Aaron

Grant :D

kúpanie je extrémne vyčerpávajúca činnosť

ľúbim ich!
A večer sme si dali hororové pokračovanie, Kruh 2. Jonathan ma celý čas strašil, dúfam, že zaspím. Ale inak sa máme radi a je nám úžasne. Fakt. :)